Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 20.05.2024, 09:44

Пожнянський НВК

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 37
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Вересень » 6 » У таборі «Сонечко» щодня весело та цікаво
12:50
У таборі «Сонечко» щодня весело та цікаво

З метою реалізації права кожної дитини на повноцінний відпочинок, зміцнення здоров’я, задоволення інтересів і духовних потреб на базі Пожнянського навчально-виховного комплексу І-ІІІ ступенів влітку 2017 року був створений дитячий відпочинково-оздоровчий табір «Сонечко». Робота табору була організована з 01.06 по 21.06.2017 р. У пришкільному таборі відпочивала 51 дитина (вихованці дитячого садка та учні 1-8 та 10 класів).

Організація роботи тимчасового дитячого колективу була продумана так, щоб кожна дитина знайшла собі справу до душі, відчувала себе затишно, збагатилася духовно, загартувалася фізично. З почуттям дружби та взаємодопомоги, дуже весело і цікаво в таборі відбувалися різноманітні виховні заходи.

Із метою розширення кругозору, підвищення рівня знань про історію, традиції рідного краю для вихованців табору «Сонечко» були організовані екскурсії мальовничими куточками рідного села Пожня, екскурсії до місцевої амбулаторії, сільської бібліотеки. Цікавою була екскурсійна поїздка до м. Суми. Діти відвідали Сумський міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Незабутні враження вихованці табору отримали в дитячому міському парку «Казка». Вони розважалися на атракціонах, брали участь в цікавих іграх, розіграшах призів, просто відпочивали, милуючись цікавими парковими пейзажами та фонтанами. Також наші діти відвідали фермерське господарство нашого постійного спонсора М.О. Надточий «Світанок», сільськогосподарське підприємство ТОВ «Мрія» та фермерське господарство «Бантов» (керівник Микола Іванович Бантов). Такі заходи, спрямовували школярів до шанобливого ставлення та поваги до історико-культурної спадщини рідного краю, до нелегкої праці хліборобів та всього, що нас оточує.

Відпочинок у таборі був цікавим і захоплюючим і надовго запам’ятається дітворі. Діти з задоволенням відвідували табір «Сонечко» та весело відпочивали. А це значить, що педагогічному колективу, а особливо вихователям табору вдалося втілити в життя поставлені завдання: організувати активний та безпечний відпочинок дітей; зміцнити здоров’я школярів; забезпечити виконання дітьми режиму дня, правильне чергування фізичних, емоційних навантажень протягом дня і всього періоду; надати реальну допомогу кожній дитині у розвитку позитивних якостей, необхідних для повноцінного життя; формувати цілеспрямований інтерес до історії, традицій, екології рідного краю, до вивчення довкілля.

Переглядів: 367 | Додав: Эдуард | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz